Monica Badea Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Ingrediente : -5 oua -30 gr mălai -1-2 dovlecei -1 ceapa -1 ardei gras -100 gr telemea (sau cașcaval ) -sare ,condimente -20 ml ulei Masline -eu am pus și câteva boabe de porumb (erau rămase intr-o conserva ) Puteți adauga orice legume va plac ! Mod de preparare -intr-o tava cu hârtie de copt,am asezat dovleceii tăiați cuburi(se pot tăia și felii mai groase),am pus puțin piper și sare peste ei și am trecut la pregătirea compoziției ! Am tocat mărunt legumele după care am batut cu furculița 5 oua și le-am amestecat ..am pus și brânza rasa,uleiul și am potrivit de sare și condimente ! Am adăugat și mălaiul cernut ,am amestecat bine totul și am turnat peste dovleceii din tava ! Deasupra am pus puțin parmezan pt a prinde o crusta ! Am copt omleta aproximativ 25 de minute la 180 gr și am tăiat-o când se mai răcorise puțin ! Se poate consuma atât calda cât și rece ! Quote
Recommended Posts