Monica Badea Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 Ingrediente : -1 conopidă medie(a mea a avut 460 gr după ce i-am tăiat cotorul) -20 ml ulei de măsline -4-5 grăumti de usturoi -50 gr miez de nuca -sare ,condimente -100 ml apa rece -zeama de lămâie (Opțional) Mod de preparare : Am tăiat și spălat conopida și am pus bucatele medii ,pe hârtie de copt ,am adăugat și grauntii de usturoi ,intr-o tava,am stropit cu uleiul de măsline,am pus sare și piper ,apoi am pus tava la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute ! După ce s-a răcorit bine conopida ,am pus-o la blender împreuna cu usturoiul copt,cu miezul de nuca și apa(apa puteți adauga câta doriți ,in functie de cât de gros vreți sa fie pateul )..după ce am omogenizat bine,am adăugat și putina zeama de lămâie ,am mai blenduit câteva minute și am potrivit de sare ,după care am pus pateul la rece intr-o caserola ! 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.