Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Gustare - ora 10 Fix


45 topics in this forum

    • 0 replies
    • 270 views
  1. portocala

    • 0 replies
    • 159 views
    • 0 replies
    • 305 views
  2. piersici

    • 0 replies
    • 220 views
    • 0 replies
    • 330 views
  3. piersica

    • 0 replies
    • 289 views
  4. portocale

    • 0 replies
    • 206 views
  5. banane

    • 0 replies
    • 148 views
  6. pere

    • 0 replies
    • 149 views
    • 0 replies
    • 280 views
  7. struguri

    • 0 replies
    • 179 views
    • 0 replies
    • 264 views
  8. portocale

    • 0 replies
    • 146 views
    • 0 replies
    • 276 views
  9. mar

    • 0 replies
    • 152 views
    • 0 replies
    • 306 views
    • 0 replies
    • 197 views
  10. portocala

    • 0 replies
    • 172 views
    • 0 replies
    • 307 views
  11. Un mar

    • 0 replies
    • 202 views
  • Posts

    • Ingrediente: -200 gr făină de năut -60 gr fulgi de ovăz măcinați -10 gr semințe de in măcinate -10 gr semințe de dovleac și floarea soarelui,râșnite ..acestea sunt opționale ! -pătrunjel uscat -sare -usturoi pudră -semințe de susan (opțional ) -450 ml apă fierbinte dar nu clocotită Se amestecă totul și se lasă 15 minute la odihnă. Apoi se formează burgerii cu mâinile umede și se coc în tigaie antiaderenta sau la cuptor..în tigaie eu i am făcut câte 3 minute pe fiecare parte !
    • Ingrediente: -500 gr făină integrală -100 gr ulei de cocos (cantitate în stare solidă ) -1 linguriță bicarbonat -2 ouă -300 ml iaurt Se amestecă toate ingredientele și se frământă 5 minute (în cazul în care vi se pare puțin sfărâmicios,mai adăugați puțin iaurt ) Dăm coca la rece minim 2 ore (cea mai fragedă iese când sta peste noapte la frigider ) Întindem pe masa de lucru o foaie  nu prea groasă și tăiem în forme de triunghi pt a putea face Cornulețe ! Eu am umplut și cu rahat și cu smochine din dulceață (dulceață de smochine întregi )dar puteți face Cornulețe cu orice vă place ! Am copt cornulețele la 180 de grade pentru 25 de minute și le-am tăvălit(după răcire ) prin îndulcitor eritritol pe care l-am râșnit în râșnița de cafea!
    • multumesc, cedeti ca puteti sa-mi dati un sfat, cum sa fac sa nu mananc noaptea?
    • Buna Carmen, mult inainte! Bun venit alaturi de noi 
    • buna, sunt Carmen , am inca 58 de ani   
×
×
  • Create New...