Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Negresa din ovăz !


Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente
-2 căni fugi de ovăz măcinați
-1 cana apa minerală
-1/2 cana ulei(am pus de cocos topit,cam 80 ml )
-4 linguri de carob (sau cacao )
-100 gr îndulcitor(eritritol)
-cubulețe de ciocolata cu 75% cacao
-1 praf de copt
Se amesteca toate Ingredientele,mai puțin cuburile de ciocolata .
Se da compoziția la cuptor la 180 gr,iar după 5 minute se adauga din loc in loc cuburi de ciocolata.
Se coace negresa aproximativ 40 de minute .
Se pune deasupra nuca de cocos,sau miez de nuca,sau fulgi de cereale așa cum am pus eu .
Dacă doriți puteți insiropa prăjitura ,sau puteți adauga in compoziție câteva linguri de dulceața sau gem.
Se taie doar rece!

1127400487_WhatsAppImage2021-07-21at16_22_05.thumb.jpeg.b6ef1efa157c732c60284d1408aea102.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...