Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Parizer de fasole roșie!


Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente:
-1 conserva fasole roșie(înainte de utilizare spălam bine cu apa rece boabele)
-100 gr ciuperci din conserva
-1 ceapa mică
-2-3 căței de usturoi
-sare ,condimente
-1 lingura agar agar(gelatina vegetală) fiarta pentru 3 minute in 150 ml apa
-30 ml ulei (eu am pus de măsline)
-dacă doriți o culoare mai aprinsa ,puteți adauga zeama de sfecla roșie(eu nu am mai pus)
-50 gr miez de nuca
Toate Ingredientele se dau la blender..vom obține o pasta groasa pe care o punem intr-o sticla de plastic căreia i-am tăiat partea de sus..puteți adauga orice va place in compoziție ..se da la rece si se feliază după minim o ora!

792674836_WhatsAppImage2022-05-04at08_10_29.thumb.jpeg.c4fda04d3e6c8ac4d53aaf20a0dcce6d.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...