Fixul Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Buna!m am uitat un pic pe grup am văzut că multe dintre voi s-au prezentat. Eu am 97 de kg,180 înălțime, vreau sa ajung la 70 de kg .Am tinut o dieta numita dieta de 8 saptamani am ajuns la 80 de kg asta in 2016,după am nascut in 2018 am urcat la 100 kg după am tinut dieta Rina anu asta in ianuarie da spun sincer mănânc când sunt nervoasă și tristă și atunci dieta Rina am tinut doar 21 de zile de la 100 am ajuns la 94 după am urcat in scurt timp la 97 M am săturat să tot tin dieta și să mă îngraș inapoi după Cu fixul vreau sa învăț să mă controlez sa nu mai mănânc asa aiurea atunci când sunt nervoasă, tristă vreau sa învăț cum să combin corect alimentele ,sa mănânc sănătos Vreau sa abordez acest program de mese nu ca pe o dieta ci ca pe un stil de viață sănătos De azi am început să cercetez un pic despre alimentația sănătoasă și să fac sport .Am nevoie de incurajarile voastre sincer imi lipseste un pic și voința da stiu ca de maine vreau cu adevărat sa incep fix la fix .O sa postez farfurile asa o sa fie o motivație în plus pentru mine.Multumesc o seara frumoasa numai bine tuturor! Quote
Recommended Posts