Fixul Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Povestea mea. 😊Am 38 de ani... Am fost și mai grasă și mai slabă în ani ăștia 😁 am avut și 85 de kg și ceva (am luat pastile , am fost și îndrăgostită 🤣🤣) slăbește și asta 🤪și am avut și 57 de kg. Unde mă simțeam că o prințesa îmbrăcăm ce voiam eu totul în stătea bine 😁 până când nu am mai ținut cont de mine 😓😓 și m-am făcut din Nou că MILKA (Ciocolata aia cu lapte 🤣🤣). Anul trecut din cauza unei probleme stomatologice, ajung iar la 56_ de kg.♥️😍 Mă simțeam iar prințesa 🤣. Rezolvată problema cu dinții ajung sa gust iar din toate câte un pic!! Și deșteapta de mine nu se mai uită cum arată, eram acasă fără muncă, stres carantina, etc. Intr.o zi trec pe la o prietena de 55 de ani.... știu că e o femeie plinuță (fără să jicnesc pe nimeni în grup)...schoc pe mine 😱😱😱😱 arata super bine,ea schoc că a crezut că sunt gravida 🤣🤣😱🤣 la cat eram de grasă 🤣 ⁷⁶ de kg. Caut că disperata diete și cu invidia in dinti ( Ca' aia e mai slabă că mine 🤣😓) dau peste grupul ""fix la fix" intru aici da titubanta rău zic e vrăjeală și asta da hai sa incerc și eu. .. încet încet îmi iau inima în dinți, și azi fac dieta mâine trișez. . Uite așa a trecut aproape 1 luna și mă pun pe cantar, într-o seară după soț ( 🤣dăduse el jos vro ⁶ kg și râzând a zis eu am slăbit tu nu 😓) ma pun și eu Shok de bucurie 🤣🤣🤣71kg. Și jur nu am făcut cine știe ce miracolele! Am incercat sa respect cele 5 mese pe zi... Apa multă, mâncat puțin seara, și puțin sport (mers pe jos abdominale sau urcam scările de 10 ori că nebună prin casa 🤣😁) curaj fetelor că se poate 😘😘😘 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trofin Ramona Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Mult succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts