Jump to content
  • Bun venit!

Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Recommended Posts

Ce grasă și frumoasa eram 😬, dar mai ales mândră 😆.. Uite ca și când eram rotunda tare aveam cearcăne🙄.. Lăsând gluma la o parte, în perioada asta într-adevăr am cearcăne mari pentru ca sunt obosita nu pentru ca nu mănânc sănătos sau am o problema de sănătate, doar obosita (am ținut sa specific pentru ca m au întrebat multe doamne dacă nu cumva sufăr de vreo boala.. Nu, nu sufăr decât de hipotiroidie de tip hasimoto, în rest am analizele medicale foarte bune, doar sunt obosita pentru ca lucrez la calculator multe ore pe zi, și nu numai). De slăbit mai am destul, deci meniurile mele nu sunt pentru menținere, de greșit greșesc și eu ca deh.. Sunt om... Spor în toate va doresc 😘😘
PS:-da..in unele poze par mai grasa ,in unele mai slaba ..depinde și de cât de aproape sau de departe sunt făcute ,in unele zile retenția de apa se aseaza frumușel pe zona feței și ma umflu ,și nu folosesc niciodată fotoshop pentru ca îmi place naturală și așa imperfecta 😁
🤷🏻‍♀️

2.jpg.61e2abdef601b9e0404b026ee95bb32f.jpg