Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Masurator de pasi.


SLĂBIM ÎMPREUNĂ

Recommended Posts

Aveti aici un pedometru care va masoara pasii si va arata cate calorii ati consumat. Sper sa va fie de ajutor la slabit. Descarca aplicatia de  aici

pedometru.png.168fb5cfe053d64ec9ad5591ca2ce74d.png.9746a1461a4b0fac1945ed7d9d7622e2.png

Cel mai exact & simplu contor automat de pași pentru activitatea zilnică: calorii consumate , distanță parcursă, durată, ritm, date referitoare la sănătate etc. afișate în grafice intuitive pentru consultare ușoară.

Pedometru care economisește energia
Contorul de pași contorizează pașii parcurși în fiecare zi cu ajutorul senzorului încorporat, care contribuie foarte mult la economisirea încărcării bateriei. Înregistrează pașii cu precizie chiar și atunci când ecranul este blocat, indiferent dacă telefonul se află în mână, buzunar, poșetă sau pe braț.

Urmărire pe hartă în timp real
În modul de înregistrare cu GPS, contorul de pași înregistrează detaliat activitatea dvs. fizică (distanță, ritm, durată, calorii) și salvează traseul pe hartă cu ajutorul GPS-ului în timp real. Însă dacă nu optați pentru urmărirea prin GPS, va contoriza pașii cu ajutorul senzorului încorporat pentru a economisi energie.

100% gratuit & 100% privat
Fără caracteristici blocate. Nu este necesară autentificarea. Puteți utiliza în mod liber toate caracteristicile fără autentificare.

Contor de pași ușor de utilizat
Acesta înregistrează automat pașii efectuați. Opriți temporar, reluați contorizarea pașilor, resetați pentru a contoriza de la 0, dacă doriți. Odată ce îl opriți temporar, reîmprospătarea datelor pe fundal se va opri. Veți primi la timp raportul privind numărul de pași și puteți verifica și pașii în timp real în bara de notificări.

Grafic sumativ
Datele dvs. privind pașii vor fi afișate sub formă de grafice clare. Puteți verifica ușor datele statistice privind activitatea zilnică, săptămânală și lunară. Asistență pentru sincronizarea datelor cu Google Fit.

Obiective și realizări
Setați obiective de pași pe zile. Atingeți mereu obiectivele pentru a vă păstra nivelul de motivație. Puteți stabili obiective și pentru activitatea de fitness (distanță, calorii, durată etc.).

Design simplu & modern
Creat și dezvoltat de echipa noastră câștigătoare Google Play Best of 2018, designul curat, simplu și modern înseamnă o experiență excelentă pentru utilizator.

Teme colorate
În curând, vor fi disponibile mai multe teme. Selectați tema preferată pentru contorul de pași și bucurați-vă de rezultate.

Aplicație pentru monitorizarea sănătății
Aplicația pentru monitorizarea sănătății înregistrează datele dvs. referitoare la starea sănătății (oscilația greutății, somnul, hidratarea, dieta etc.) și vă ajută să vă mențineți un stil de viață sănătos. Fiți activ(ă), pierdeți în greutate și mențineți-vă în formă cu aplicația pentru monitorizarea activității și sănătății.

În curând vor fi disponibile mai multe caracteristici, cum este sincronizarea datelor cu Fitbit, Samsung Health, MyFitnessPal...

Observații importante
* Pentru a garanta contorizarea exactă a pașilor, asigurați-vă că datele pe care le-ați introdus pe pagina setărilor sunt corecte.
* Puteți regla nivelul de sensibilitate a contorului de pași pentru o contorizare mai exactă a pașilor efectuați.
* Este posibil ca unele dispozitive să se oprească din numărat atunci când ecranul este blocat, datorită setărilor interne referitoare la economisirea energiei.
* Dispozitivele cu versiunea mai veche nu pot contoriza pașii cu ecranul blocat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...