Jump to content
  • Bun venit!

Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Câte fructe consumam într-o zi ?

Monica Badea

Recommended Posts

Am puțin timp liber, asa ca încerc sa va răspund la câteva întrebări 😁
Câte fructe consumam într-o zi? - 2-300 gr, de obicei în prima parte a zilei și nu le combinam decât cu iaurt sau budinci, în cazul unei stagnări îndelungate, le excludem măcar 10 zile din meniu, și consumam legume în stare cruda
Despre lactate :eu personal am experimentat, dacă consum lactate zilnic, mai ales lapte dulce, oricât de corect as manca, stagnez.. Nu este o regula dar am auzit multe persoane vorbind despre asta, deci moderație..
Despre cereale :sunt bune dimineața doar, ca și fulgii de tot felul, dar numai 2_3 linguri pe zi, nu jumătate de punga la o masa, și de preferat cele integrale
Paine :-2_3 felii sunt permise zilnic, mai puțin cea alba, și clar în prima parte a zilei,in orice combinație, deși conform tabelului nu prea e corect.
Legume :putem manca în orice cantitate, de preferat în stare cruda și fără cartofi 😁
Leguminoase:- nu mai mult de 3-400gr pe zi după gătire, și niciodată seara...
Hrișca :este o pseudocereala și poate fi consumata în orice moment al zilei, în orice combinație
Îndulcitorul :doar cei naturali pot fi consumați fără stresul depunerii de grăsimi sau ridicarea glicemiei, cei artificiali sunt foarte periculoși
De preferat :eritritol(, zero calorii, zero indice glicemic) , stevia, xilitol, și mai sunt câțiva (dacă dați un search pe google ii găsiți).. Dar și aici e nevoie de moderație, deoarece depășită doza de 8 linguri într-o zi, poate avea efect laxativ.
Fulgii și taratele de ovăz :cele mai de nădejde produse în procesul de slăbire, însă tot cu moderație.
Semințele de in:pot fi consumate în orice moment al zilei, în preparate sau în iaurt, însă doar măcinate.
Dacă aveți alte întrebări, sau sugestii, va aștept în comentarii 🤗
119174107_1664866883670853_5398813455305007061_o.thumb.jpg.3458199331c9274098002e9639bf938c.jpg

• Like 1