Monica Badea Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Bună dimineața dragilor, (știu sa și zâmbesc, dar o fac rar pentru ca nu sunt o ranjita de fel, asta pentru ca mi se atrage atenția ca sunt trista în poze, nu sunt trista, doar serioasa )Așadar azi vorbim despre intermitent fasting (post intermitent).. Nu as putea spune ca este un lucru rău să mănânci în interval de 8 ore și sa dai organismului o pauza de odihna de 16ore, însă eu personal as face asta numai dacă mi-aș începe mesele cu ora 10 dimineața, și sa închei ziua cu ora 18,astfel încât noaptea organismul sa stea la odihna, nu în timpul zilei sa am ferestrele, deoarece din punctul meu de vedere ziua avem nevoie de hrana pentru energia necesara.. Mai intervine o a doua problema, mâncăm în intervalul de 8 ore, dar nu ciudățenii, tot hrana sănătoasă și echilibrata nutrițional...Postul negru (fără apa și mâncare), pentru minim 24 ore este foarte benefic, dar nu pentru slăbire, pentru întinerirea celulelor și tratarea anumitor afecțiuni.. Eu fac asta o data pe luna, însă din experienta va spun ca a doua zi după post negru, am pe plus la cantar. De ce? Pentru ca șochez organismul și tot ce mănânc în următoarea zi, stochează și depune sub forma de grăsime.Cât și ce mâncăm la mic dejun?.. As putea spune ca putem manca aproape orice la mic dejun,( dar clar contează cantitatea) atâta timp cât este o mâncare sănătoasă, deoarece organismul uman dimineața are capacitatea sa digere și sa nu facă depuneri de grăsimi. Quote
Recommended Posts