Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Primii pași în programul de "dieta" SLĂBIM ÎMPREUNĂ MÂNCÂND ORDONAT


Recommended Posts

Deși nu este normal sa se mănânce la gramaje și cu multe restricții, deoarece promovam un stil de viata sănătos, este foarte adevărat ca trebuie o plecare brusca în lupta cu kilogramele, o schimbare a metabolismului, urmata de un stil de viata sănătos care normal trebuie adoptat de toată populația, pentru tot restul vieții, nu doar în procesul de slăbire.
Va las mai jos un program de mese, cu destule restricții, pe care v aș sugera sa nu îl țineți decât 7 zile, adică atât cât e necesar pentru a avea un start bun în lupta cu kilogramele, dar doar dacă nu aveți afecțiuni (boli) . După această săptămână metabolismul se schimba, așadar puteti adauga alimente sănătoase în combinație corecta conform tabelului după care ne ghidam.. Nu va înfometați, nu faceți din acest program de o săptămâna un stil de viață.
Aceasta dieta este "invenție" proprie, creata în baza informațiilor, studiului și experientelor mele în lupta cu kilogramele ,  și dacă va poate fi de folos, v-o las cu mare drag..
Luni :mic dejun - 2 oua fierte, 150 gr salata de crudități.
Gustare 1:-1 mar sau 1 kiwi
Prânz :-150 gr carne la cuptor sau grătar cu 150 gr legume crude.
Gustare 2: 150 ml iaurt.
Cina :-100gr peste cu o roșie.

Marți :-mic dejun - 200 ml iaurt, 50 gr telemea slab sărată.
Gustare 1: mar sau kiwi
Prânz :-200gr brânză Făgăraș, 200gr legume crude.(opțional jumătate de avocado)
Gustare 2:-1 ou fiert.
Cina 150 gr carne cu o leguma.

Miercuri :300 gr salata de legume inclusiv avocado
Gustare 1:-mar sau kiwi.
Prânz 500 ml supa crema de legume (ciuperci, ceapa, morcovi, rosii),
G2:-100gr legume crude.
Cina :300gr salata de crudități inclusiv țelină

Joi:mic dejun :-100gr șuncă slaba de pui, 200 gr salata.
Gustare 1:-mar sau kiwi.
Prânz :-150 telemea, 250gr legume gătite cu o lingura de ulei.
Gustare 2:-150 gr iaurt.
Cina 150 ficatei de pui la cuptor sau fierti, o leguma.

Vineri 250 gr fructe (mere sau kiwi), legume și crudități 800gr (aceste cantități le împărțiți cum doriți pe parcursul zile, cu mențiunea ca fructele maxim pana la ora 14 sa fie consumate)

Sâmbăta :mic dejun :- 2oua, 200gr morcovi rasi cu zeama de lămâie.
Gustare 1:-mar sau kiwi.
Prânz :200gr carne, 200gr salata de varza.
Gustare 2:-1 iaurt
Cina :150 gr brânză Făgăraș sau cottage.

Duminica :pe tot parcursul zile lactate cu minim 2%grăsime, maxim 6%,de orice fel.. Cantitatea de telemea sau brânză dulce sa nu depășească 400gr pentru întreaga zi, iar lapte bătut, sana, kefir, iaurt, nu mai mult de 800ml pentru intreaga zi.

Apa minim 2 l pe zi, mișcare minim 20 min zilnic (mers pe jos, alergat, cardio), somn minim 7 ore pe noapte.. Randamentul acestui program, la o persoană sănătoasă, poate ajunge pana la 3 kg în minus în aceste 7 zile..
Va rog încă o data sa folosiți acest program doar pentru a avea un start bun.. Nu îl transformați într-un stil de viata.
Sper sa va fie de folos.

89e2d000-b6af-46b9-84a4-0f9122a19953.jpg.b8ade6b45549bdcce8e33648448ecdf4.thumb.jpg.b5d2f3e65a5a037c9683edaabea07200.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Posts

    • Ingrediente : -4 oua -400 gr Branza dulce -400 ml iaurt -25 gr faina (puteți pune de care doriți ) -50 gr amidon de porumb -100 gr îndulcitor (eritritol folosesc eu..sau 70 gr zahăr) -esența Mod de preparare : Într-un vas încăpător am pus Branza dulce ,iaurtul ,indulcitorul și esența și le-am frecat bine (se poate și cu mixerul ),după omogenizare am adăugat faina și amidonul și am amestecat energic (nu necesita praf de copt ) Într-un alt bol am bătut bine (tot cu mixerul ),ouăle (întregi ,nu am separat albușurile de gălbenușuri ) pâna când au început sa se albească (cam 5-6 minute ),apoi le-am incorporat in compoziția de brânză și iaurt ..am amestecat cu o lingura de lemn ,ușor (de jos in sus ) Am pus compoziția in tava(eu am folosit una de Silicon și nu a mai necesitat hârtie de copt) și am copt pt 20 de minute la 200 gr ! După ce am oprit cuptorul ,am mai lăsat câteva minute prăjitura acolo ,apoi am scos-o și am lăsat-o sa se răcorească bine ,după care i-am pus deasupra nuca de cocos (puteți pune orice peste ea..dulcețuri ,ciocolata topita,fructe nuca măcinată ) Am tăiat prăjitura după ce a fost bine răcita (cel mai bine e sa fie lăsată la frigider peste noapte sau măcar 2-3 ore )!
    • Ingrediente: -orez (integral ,alb,brun ,bulgur) -apa -ulei -sare -zeama de lămâie -lapte vegetal (eu am folosit de ovăz) Mod de preparare Punem orezul la fiert în apa (la fel cum procedam la un pilaf ) Când orezul este gata fiert îl dăm la rece ! Începem pregătirea smântânii: -3 linguri pline cu vârf de orez fiert ,100 ml lapte vegetal ,50 ml ulei ,sare ,zeama de lămâie ..totul la blender ! Mixam pana când obținem o pasta groasa care poate fi folosită atât ca smântâna pentru preparate de post sau nu..sau o putem transforma in maioneza (adăugăm muștar sau turmeric pt culoare )..dacă ne dorim cantitate mai mare dublam sau Triplam cantitățile urmând același procedeu !
    • Buna ziua Mihaela Florescu,
    • Buna ziua,ma numesc Mihaela Florescu, am 48 de ani,sunt din Giurgiu.   
    • Ingrediente -50 gr făina integrala (sau de care doriți ) -50 gr amidon de porumb -4 oua -1 praf de sare -100 gr îndulcitor eritritol sau 80 gr zahăr Preparare : Am mixat albușurile spuma (cu un praf de sare),apoi am adăugat îndulcitorul sau zaharul și am mixat pana când am obținut o bezea tare ! Am incorporat și gălbenușurile ,apoi am adăugat amidonul de porumb și făina ! Am pus compozitia in tava pe hârtie de copt si am copt la 200 gr pt 15 minute (verificăm periodic ) Iese o foaie de pișcot subțire (nu se adauga niciun agent de creștere ) Crema : -600 gr Brânza dulce (Riccota sau mascarpone ) -5 linguri miere -esența de vanilie Crema de oua -2 oua întregi -2 gălbenușuri -100 gr îndulcitor eritritol sau 80 gr zahăr Preparare crema de oua : Am amestecat bine ouale cu îndulcitorul si le-am pus la bain marie ..am ținut pe foc ,pana când au început sa facă o spuma (nu le gătim prea mult pt ca nu ne dorim o omleta ) Am pus crema de oua la rece (20 de minute )după care am amestecat-o cu crema de brânza ! Am început apoi sa montez prăjitura :- 1 strat de blat (am taiat in doua blatul de piscot),unul de crema ,apoi iar un strat de blat și iar unul de crema ..deasupra am presărat cacao !
×
×
  • Create New...