Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Importanța celor 5 mese.


Recommended Posts

Despre orele la care mâncăm!
Deseori ne punem întrebarea de ce trebuie sa mănânc din 3 în 3 ore, sau de ce trebuie sa am ultima masa la 19?
Mâncăm din 3 în 3 ore nu neapărat pentru ca ne ajuta în procesul de slăbire, ci și pentru faptul ca stomacul, pentru o buna funcționare, are nevoie la fiecare 3 ore de câte ceva sa pornească și sa muncească, implicit sa ardă calorii.
Important este ca la maxim o ora după ce ne trezim, după ce am băut 2 pahare cu apa, să mâncăm.. Ceva, aproape orice as putea spune, deoarece organismul uman în primele ore ale dimineții are capacitatea sa digere și sa transforme totul în energie fără a face depuneri de grăsimi, dar când spun orice, ma refer la mâncare sănătoasă, nu la carne prăjită sau fast-food, sau știu și eu ce minuni 😁
La fel de important este ca la fiecare 3 ore după mic dejun, sa avem mese, alternând masa_gustare, așadar vom avea 3 mese și doua gustări.
Cina nu trebuie sa debuteze mai târziu de ora 19, iar timpul alocat unei mese va fi de maxim 20 de minute, și unei gustări de 10 minute.
Este important ceea ce mănânci, cât mănânci, ora la care mănânci și ce combinații alimentare faci, deoarece atunci când amesteci mai multe alimente din diferite categorii, enzimele devin confuze și duc la o creștere în greutate.

IMG-20201002-WA0008.thumb.jpg.968f901324070c0baa255c4dd3aabe87.jpg

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...