Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Sfaturi utile


Recommended Posts

De cele mai multe ori ne confruntam cu o creștere brusca in greutate(chiar de la o zi la alta ),desi mâncam sănătos și corect ,ne hidratăm corespunzător ,facem mișcarea necesară zilnică,dar suntem cu câteva zile înainte de menstra .
In perioada menstruației ,lichidele (in proporție de 80% sunt reținute in țesuturi și chiar dacă nu sunt vizibile (umflaturi in zona feței ,mâinilor ,picioarelor ,abdomen ),lichidele sunt reținute in țesuturi pana la trecerea perioadei de menstruație ,chiar și după încă 2-3 zile .
După perioada menstruației,lichidele reținute se vor elimina garantat .
In perioada menstruației rare sunt cazurile in care putem spune ca am dat câteva sute de grame jos,dar dacă suntem atente la cât și ce băgăm in gura ,desi in acea perioada tindem sa mâncam mai mult sau avem o pofta nebuna de dulce ,nu vom lua in greutate absolut deloc .
Pentru o creste in greutate cu pana la 500 de grame pe zi,este nevoie de consumarea a 5000 de calorii ,lucru care intr-o dieta clar nu se poate ..Asadar fluctuațiile de greutate care pot apărea de la o zi la alta ,se datorează retenției de apa (aceasta apare atunci când nu ne odihnim suficient ,când consumam prea multă sare ,când suntem la menstruație ,când devenim sau suntem persoane sedentare ,sau când nu ne hidratăm corespunzător ).
Pentru a scapa de retenția de apa din organism consumam in primul rând apa(se știe ca retenția de apa se tratează in mod natural prin consumul de apa ,circa25-30 ml Per kg corp ,cu înghițituri mici ),facem mișcare ,eliminam pe cât posibil sarea din alimentație ,ne odihnim mai mult .
Ceaiurile de cozi de cireșe ,de soc,de mătase de porumb,ne vor ajuta și ele consumate dimineața pe stomacul gol.

u7.thumb.jpg.b55a3e5051e4e279b0d7ead6ecc68d2b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...