Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ingrediente:-
-300 ml iaurt.
-300 gr brânză de capră(sau de care doriți)
-100ml ulei(eu folosesc de cocos dezodorizat)
--1lingurita bicarbonat de sodiu stins în oțet.
-200gr faina(de preferat integrala)
-faina de ovăz.
-seminte de susan.
Mod de preparare:se pun într-un vas , iaurtul,branza,și uleiul de cocos,se amestecă bine,și se adaugă făina și bicarbonatul stins în oțet.Se încorporează bine ingredientele și se lasă 10minute la rece.
Se adaugă treptat faina de ovăz și se frământă până când aluatul nu se mai lipeste de masa de lucru.(faina de ovăz se adaugă atât cât este necesară pentru un aluat cu care se poate lucra)
Se da la rece pentru minim 3 ore,apoi se întinde pe masa de lucru,se taie in diferite forme,se presară deasupra brânză de capră și semințe de susan.
Se coc 20-25 minute pe hârtie de copt la 200grade.
50103959_2353574701533206_8032273547206328320_n.jpg.f5c03b8bb563061623bdfddcd757ad8f.jpg
  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...