Monica Badea Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Ingrediente pentru 2bucati (120gr fiecare) -80 Gr ciocolata amăruie cu peste 75%cacao. -30 Gr îndulcitor (eu am pus eritrit) -40gr unt slab35%grasime(am folosit albalact) sau 40 ml ulei de cocos -1ou întreg -1galbenus. -15 Gr de faina de ovăz. -esenta. Mod de preparare:-se pune pe foc un vas cu apa,in care punem un castron pentru a topi ciocolata împreună cu untul.. După ce se topește ciocolata,și am topit și incorporat și untul,se ia de pe foc și se adaugă îndulcitorul și esența și se amestecă energic.Se adaugă oul și încă un gălbenuș,după care din nou se amestecă bine,apoi se adaugă și faina.Se încorporează totul și se pune compoziția in forme unse cu unt. Se da la cuptorul încins la 180gr pentru fix 12minute .Se poate servi după preferință rece,sau calda. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.