Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente

-100 gr faina integrala
-150 gr faina de in sau semințe de in măcinate.
-sare
-apa clocotita
-20 ml ulei
Mod de preparare :- se amesteca într-un bol faina și sarea și se adaugă apa clocotita până când obținem un aluat bun de întins pe masa. Pentru elasticitate se adaugă uleiul în timpul frământării, iar apa neapărat trebuie sa fie clocotita.
Se lasă la 10 minute la odihna aluatul după care întinde pe masa, se da forma dorita și se coace lipia pe ambele părți câte 2-3 minute.
Pentru o lipie perfecta e nevoie de atenție în întinderea aluatului deoarece se poate rupe.
Se poate umple lipia cu orice.

1480236034_WhatsAppImage2021-01-12at12_06_29.jpeg.e1033ecb5d43162a6812131345e1c2f7.jpeg

 

  • Like 3

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...