Monica Badea Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Cipsuri de linte! Ingrediente și mod de preparare: -200 gr linte roșie hidratată peste noapte -1 linguriță sare -1 linguriță boia dulce -1 praf de turmeric -semințe de susan -1 lingură de ulei -apă Am pus la hidratat peste noapte lintea ,dimineața am scurs apa și am adăugat peste ea apa curată (250 ml ),sare ,boia ,turmeric și am dat la blender. Am turnat compoziția într-o tavă cu hârtie de copt și am presărat susan negru deasupra ! Am copt la 180 de grade aproximativ 20 de minute,apoi am lăsat să se răcească bine și am tăiat în diferite forme pentru a obține cipsurile ! Am pus din nou cipsurile pe hârtie de copt în tavă ,am stropit cu puțin ulei și sare și am lăsat să se “usuce “ bine..cam 6-7 minute(devenind astfel niște cipsuri crocante )..puteți adăuga orice semințe sau condimente doriți! 5 2 Quote
Stela D Nicolescu Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Dieta numai buna de tinut posturile de peste an!Merci Monic! Quote
Dana Ciordas Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Buna, dna Monica! Mi-a cerut o doamna de pe grup, aceasta dieta si nu stiu cum sa o indrum sa ajunga la ea. Ma puteti ajuta? Nu stiu daca dna se pricepe sa navigheze pe internet. On 1/17/2021 at 11:02 AM, Stela D Nicolescu said: Dieta numai buna de tinut posturile de peste an!Merci Monic! 1 Quote
Monica Badea Posted May 17, 2021 Author Posted May 17, 2021 Buna, va trimit acum mesaj pe privat! Quote
Scurtu Carmen Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Bună ziua.M ar interesa cartea cu rețete de post.Cum as putea întra în posesia ei? Mulțumesc! Quote
Monica Badea Posted March 5, 2022 Author Posted March 5, 2022 Buna, Cartea tiparită nu mai este pe stoc,dacă doriți varianta EBook(electronica),lăsați mesaj la numărul de whatsapp 0720836997 Quote
Recommended Posts