Monica Badea Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Ingrediente :500 gr ureche de porc ,100 gr șorici de porc,400 gr cotlet de porc(toate puse la fiert într-o oală mare plină cu apă ..6-7 l) -sare, piper, condimente -usturoi(2 căpățâni am pus ) -6-7 l apa Mod de preparare : Am fiert la foc mic carnea ,am spumat dar nu am completat cu apă pt a se închega bine totul ..de aceea am pus așa multă apă,să fiarbă fără completare ) Am adăugat sare, piper, condimente și am lăsat sa fiarbă la foc mic pana când a scăzut apa și carnea a fost fiarta .Atenție, așa cum am spus ,nu completați cu apa în timpul fierberii, mai bine puneți mai multa de la început. Am scos carnea și am tăiat-o fâșii am adaugat usturoiul pisat, după care am mai dat puțin în clocot(am pus și carnea) După câteva minute scoatem carnea și o așezăm în forme(eu am folosit sticle de plastic ,le-am tăiat)Strecuram printr-o sita deasa zeama și o adăugăm peste carne în forme. După 1 ora am pus la frigider formele și am tăiat a doua zi toba. 1 Quote
Recommended Posts