Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :500 gr ureche de porc ,100 gr șorici de porc,400 gr cotlet de porc(toate puse la fiert într-o oală mare plină cu apă ..6-7 l)
-sare, piper, condimente
-usturoi(2 căpățâni am pus )
-6-7 l apa
Mod de preparare :
Am fiert la foc mic carnea ,am spumat dar nu am completat cu apă pt a se închega bine totul ..de aceea am pus așa multă apă,să fiarbă fără completare )
Am adăugat sare, piper, condimente și am lăsat sa fiarbă la foc mic pana când a scăzut apa și carnea  a fost fiarta .Atenție, așa cum am spus ,nu completați cu apa în timpul fierberii, mai bine puneți mai multa de la început.
Am scos carnea și am tăiat-o fâșii am adaugat usturoiul pisat, după care am mai dat puțin în clocot(am pus și carnea)

După câteva minute scoatem carnea  și o așezăm în forme(eu am folosit sticle de plastic ,le-am tăiat)Strecuram printr-o sita deasa zeama și o adăugăm peste carne  în forme.
După 1 ora am pus la frigider formele și am tăiat a doua zi toba.

 

 

IMG_3123.jpeg

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...