Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente :

-100 gr icre crude
-1 ceapa tocata mărunt
-zeamă de lămâie
-sare
-50 ml apă minerala
- 100 gr fulgi de ovăz măcinați
-apa
Se freacă cu mixerul la viteza maxima icrele și apa minerala(sau cel mai rapid,se pun in blender)
Se adaugă zeamă de lămâie după gust și sare și se freacă pana se albesc (eu le pun în vasul blenderului, ies perfect)
Pe aragaz se pun în apa fulgii de ovăz măcinați și se fierb până când devin ca un terci(exact același procedeu ca pentru un terci pentru mic dejun sau un griș cu lapte ..dar sa nu fie prea tare,precum o mămăliga)După răcire se adaugă treptat peste icre și se amesteca bine(ideal e tot in vasul blenderului)
Se adaugă și ceapa tocata mărunt și se mai adaugă după gust sare și zeama de lămâie…dacă doriți puteți adauga și o lingura-doua de ulei(eu nu pun)..pentru ca icrele sa iasă albe și frumoase,puneți apa minerală rece și zeama de lămâie in același timp peste icre,în vasul blenderului și mixați la viteza mare 2-3 minute!

 

1379639716_WhatsAppImage2021-01-19at07_56_08.thumb.jpeg.715229d22da4a08073d500e44864fa45.jpeg

  • Like 2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...