Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Sarea amară și beneficiile ei.


Recommended Posts

Sarea amara este un sulfat de magneziu hidratat .
Magneziul are un rol foarte important in organismul nostru ,fiind responsabil de buna funcționare a sistemului nervos și mușchilor ,iar sulfatul ajuta la absorbția nutrientilor ,la eliminarea toxinelor și ameliorarea durerilor de cap.
Beneficiile ei :
-reduce stresul și relaxează corpul ...stresul ne seaca organismul de magneziu și ne ridica nivelul de adrenalina ,atunci când dizolvăm sare amara in apa,aceasta este absorbită de piele și reface rapid nivelul magneziului din corp .
Magneziul creste energia și ajuta la eliberarea serotoninei care este responsabila cu instalarea unei stări de calm și relaxare .
-ameliorează durerile și crampele musculare ...sarea amara reduce inflamațiile și calmeaza durerile ,fapt pentru care băile cu acest compus mineral sunt extrem de benefice .vindeca și tăieturile iar un amestec de sare amara cu apa calda garantat grăbește vindecarea .
In cazul in care te confrunți cu picioare obosite ,tine picioarele in apa cu sare amara .
-ajuta la buna funcționare a mușchilor ...sarea amara asigura buna funcționare a mușchilor ,nervilor și enzimelor din organism prin reglarea nivelului de electroliți din corp ,magneziul fiind principalul conductor de impulsuri electrice din corp .
-combate constipația ...când sarea amara este folosită intern,aceasta lucrează precum un agent de detoxifiere in curățarea colonului .ea are efecte puternice laxative deoarece absoarbe foarte bine lichidele ,mărind astfel volumul de apa din intestin .curele interne cu sare amara nu se fac pe timp îndelungat ,aproximativ 5 zile intr-o luna puteți consuma dimineața pe stomacul gol o lingurița de sare într-un pahar cu apa ,reluați și in luna următoare doar dacă este necesar .
-elimina toxinele din organism ..sulfatul din sarea amara ajuta la eliminarea toxinelor din organism dacă faceți bai cu sare amara cel puțin o data pe săptămâna ...2 căni de sare amara in cada ,stați timp de 10-15 minute in apa .
-de asemenea ajuta la tratarea ciupercii unghiilor dacă faceți spălări dese cu aceasta .
-ameliorează disconfortul gutei ..sarea amara reduce inflamația dacă adăugați in apa sare amara și țineți partea inflamata pentru 30 de minute in apa care trebuie sa fie fierbinte la un nivel termic confortabil
-sarea amara are beneficii și pentru frumusețe ,catifeland tenul și făcând posibila dispariția punctelor negre dacă masați dimineața pielea cu apa calda in care ați dizolvat sare amara .
Asadar sarea amara are numeroase beneficii dar intern nu este recomandat sa abuzați de ea .
Extern puteți folosi sarea amara ori de câte ori doriți fără ca ea sa dea reacții adverse .

1979086946_WhatsAppImage2021-01-24at08_17_15.jpeg.55a83ca99228b27e83306ea819eb3d6d.jpeg

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...