Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va recomand sa urmariti cu atentie acest video de mai jos pana la capat si veti putea vedea ca totul se poate!

Pot sa va spun ca pe mine m-a impresionat foarte tare cata vointa a putut sa aiba acest om, sunt sigura ca si noi putem face asta!

apasa in coltul din dreapta jos pe video pentru a marii video.

• Like 10
  • 1 month later...
Posted

Bună seara... Știu aveți nevoie de timp și cred că sunteți suprasolicitată de multe persoane, dar când puteți și găsiți timp să mă ajutați si pe mine cu o dieta sunt micuța de statură și oricât de puțin a-și mânca tot sunt plinuț și acum sunt și graviduta și mi foarte frică că o să ajung pana la 100 acum am 83kg 1,68 și simt ca o sa mă strsez pe acesta problema încât mi-e teama sa nu fie afectată sarcina. Vă rog mult să mă ajutați si vă mulțumesc anticipat pentru tot efortul depus 😘🌺🌻🌹🌼💐🥀🌷

• 2 months later...
Posted
La 07.02.2021 la 17:14, Monica Badea a spus:

Va recomand sa urmariti cu atentie acest video de mai jos pana la capat si veti putea vedea ca totul se poate!

Pot sa va spun ca pe mine m-a impresionat foarte tare cata vointa a putut sa aiba acest om, sunt sigura ca si noi putem face asta!

apasa in coltul din dreapta jos pe video pentru a marii video.