Monica Badea Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Budincă de chia! Ingrediente și mod de preparare: -150 gr semințe de chia -150 ml apă ,lapte sau cafea (eu am folosit de data aceasta cafea pentru ca am vrut un gust de tiramisu ) -50 ml sirop de arțar sau 100 gr eritritol -300 ml iaurt (eu am folosit un iaurt proteic) -fructe (eu am folosit banană și căpșuni) -pentru decor am folosit sirop de căpșuni și de ciocolată fără zahăr și fulgi de migdale! Am hidratat(le-am pus la frigider pt 2 ore) semințele de chia în cafea ,apoi am adăugat și iaurtul(am mai pus 20 de minute la rece) apoi am asamblat budinca : fructe ,budincă ,sirop de ciocolată,budincă ,fructe ,sirop de căpșuni și ciocolată,fulgi de migdale..am pus totul la rece pentru 10-15 minute după care e gata de servit! 6 4 Quote
Lilia Zghibarță Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Sunteti foarte bravi,și apreciez tot ceea ce făceți. Quote
Monica Badea Posted June 23, 2021 Author Posted June 23, 2021 Buna Lilia Zghibarță, Multumim frumos! Quote
Recommended Posts