Monica Badea Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Budincă de quinoa! Ingrediente și mod de preparare: -150 gr quinoa(eu am folosit albă..pe care înainte de a o pune la fiert am spălat-o în 3 ape ,ea în mod normal este mai amară dacă nu se spală bine) -100 gr îndulcitor eritritol -esența (opțional ) -500 ml apă -500 ml lapte (eu am folosit lapte vegetal pt ca am dorit o budincă de post) -fructe (eu am folosit căpșuni și dulceață de vișine ) -2 lingurițe pudră de roșcove sau cacao ! Am fiert pt 15 minute la foc mediu quinoa (in 500 ml apă ) ,am adăugat apoi laptele ,îndulcitorul și esența și am lăsat la foc mic să fiarbă până când s-a îngroșat (cam 25 de minute),am dat la rece budinca si când a fost rece am început asamblarea (am folosit niște pahare),am pus un strat de quinoa ,apoi 2 lingurițe de dulceață de vișine ,apoi quinoa amestecată cu pudră de roșcove ,din nou quinoa albă ,căpșuni tăiate ,quinoa albă și iar fructe ! Am pus straturi nu am amestecat ..după preferințe se adaugă ciocolată sau siropuri de fructe ! 10 11 Quote
Stela D Nicolescu Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Miercuri si vineri se pot inlocui cu post?Multumesc Monic! 1 Quote
Mihaela Mysa Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Bună! În primul rand va mulțumesc mult pentru ceea ce faceți pentru noi! Cat e permis,maxim,sa ținem dieta de 1200 de calorii? 1 Quote
Monica Badea Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 1 oră în urmă, Stela D Nicolescu a spus: Miercuri si vineri se pot inlocui cu post?Multumesc Monic! Buna Stela D Nicolescu, da se poate, fara nici o problema! 1 Quote
Monica Badea Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Acum 10 minute, Mihaela Mysa a spus: Bună! În primul rand va mulțumesc mult pentru ceea ce faceți pentru noi! Cat e permis,maxim,sa ținem dieta de 1200 de calorii? Dieta de 1200 de calorii se tine pana când ajungeți la greutatea dorita,apoi Creșteți caloriile puțin cate puțin pana când ajungeți la 2000-2200 zilnic ,pentru a va menține. 3 1 Quote
Angy Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Buna seara. Pueptul de pui sau orice alta carne se cantareste gatita sau negatita? Multumesc! Quote
Angy Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Acum 23 ore, Monica Badea a spus: Buna Angy, gătită ! Multumesc mult!!! 1 Quote
Recommended Posts