Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Înfometarea îngrașă.


Monica Badea

Recommended Posts

Înfometarea nu este soluția unei slăbiri...
Dietele foarte restrictive se țin doar 5-7 zile pentru deblocare de cântar,in niciun caz nu faceți un stil de viața dintr-o dieta restrictiva.
O dieta care te ajuta sa slăbești in timp record,gen 10-12 kg intr-o luna,pe care multă lume o face din disperare,este de fapt o capcana.
Dietele cu prea putine calorii,șochează organismul și acesta va avea tendința sa stocheze tot pentru a face rezerve și pentru a supraviețui,așa ca efectul consumului mic de calorii ar putea fi întârzierea eliminării kilogramelor in plus și Recâștigarea lor într-un număr și mai mare după încetarea dietei drastice.
O dieta in care predomina anumiți nutrienți dar lipsesc altii,este una cu efecte pe termen scurt și care duce la deteriorarea sănătății,
Este foarte adevărat ca trebuie sa eliminam Carbohidrații..dar nu pe cei buni,iar dacă o facem măcar sa fie câteva zile pentru a iesi din stagnare.
Este foarte adevărat ca trebuie sa avem grija la cantitate,dar asta nu înseamnă sa mâncam un covrig și o pruna o zi întreaga ..înseamnă ca trebuie sa avem 3 mese principale decente și doua gustări decente și sănătoase.
Orice dieta care elimina mai mult de 1,5 kg pe săptămâna reduce de fapt masa musculară nu numai grăsimea(asta nu se ia in calcul la persoanele cu obezitate morbidă,adică cele cu peste 150 de kg)
-deficitul alimentar,lipsa macronutrienților necesari pentru o buna funcționare,in timp atrage bolile ..căderea parului și ea va veni,durerile musculare ,dureri de cap..
-dacă excludem definitiv din dieta,pe termen mai lung de 5-7 zile,Carbohidrații buni și grăsimile bune,apare deficitul nutrițional care de asemenea Creează probleme de sănătate,jncepand cu tahicardie,atacuri de panica și boli ale vezicii urinare.
-înfometarea aduce după ea kilograme in plus in momentul in care începi sa mănânci obișnuit.
Singura metoda prin care poți slabi sănătos,având rezultate pe termen lung,este sa ai un stil de viața sănătos și sa slăbești 2-4 kg pe luna.kilogramele nu s-au adunat intr-o zi,deci nu este cazul sa le eliminam intr-o zi..
Un stil de viața sănătos cu mese echilibrate,cu un total de 1200-1500 de calorii zilnic,aduce beneficii,slabim frumos,sănătos și in ritmul care trebuie.
10-12 kg pierdute prin înfometare,vor ajunge in același loc după scurt timp de la întreruperea dietei drastice și sănătatea nu se recâștigă,așa ca ar trebui sa ne gândim serios înainte sa facem alegerile care ne decid viața...sa nu uitam ca organismul are nevoie de grăsimi,carbohidrați și proteine pentru a supraviețui ,dacă le eliminam din alimentație,cum supravietuim?
Consumați Porții decente,mese echilibrate nutrițional,luați vitamine și minerale din mincare,hidratați -va corespunzător,faceți mișcare minim 30 de minute pe zi și veți slabi frumos și sănătos.

9CF6168A-2120-41B0-9072-D25589976963.jpeg.534591cbba8467eebf9ab888f29e4b4f.jpeg10D742D2-4111-47E1-8BF7-95DDDE500745.thumb.jpeg.8e39c6f930300ea954f88e31491d84fc.jpeg

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...