Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua, ma numesc Predescu Dorinel Cristinel si am inceput acest stil de viata in luna Aprilie 2020, atunci am avut 210 kg, pana in acest moment am reusit sa dau jos 90 kg, eu zic ca totul e posibil!

Când credeam ca nimic nu mai poate fi schimbat in viața mea,am găsit acest grup pe internet și am intrat din curiozitate,eu nu credeam ca voi reuși,deja îmi luasem gândul.
Am citit și am învățat din grup cum sa mănânc.am zis sa incerc pentru ca de pierdut nu aveam nimic .și am câștigat ,am reușit sa slăbesc mâncând așa cum se explica in grup,la ore fixe,trei mese și doua gustări
In Aprilie 2020 am inceput de la 210 kg,iar dacă o sa spuneti ca nu este posibil sa slăbești cu alimentație ,eu va spun ca este .
Am slăbit 90 de kg in 10 luni și puțin și dacă veți spune ca e imposibil,va rog doar sa încercați și Dvs și sa mai înțelegeți ca la o greutate de 210 kg e slăbirea mult mai rapida mai ales in primele luni,decât ar fi la 100 sau mai puțin de 100 de kg.
Pot sa va mai spun ca starea mea de sănătate s-a îmbunătățit foarte mult,am devenit un om normal ,continui sa mănânc la ore fixe și cât mai sănătos posibil,urmăresc grupul și tot ce se postează,toate informațiile care ni se dau și toți membrii care au slăbit și de aceea am vrut sa arat și eu ca dacă vrei poți și am fost de acord sa îmi spun povestea in forum .
Nu vând nimic ,nu fac reclama la nimic ,doar sunt mândru de mine și de puterea mea de a schimba viața mâncând așa ca aici in grup.
Nu lasati pe mâine ce trebuie sa faceți azi,sănătatea e mai importantă decât aspectul fizic așa ca dacă grupul ne susține și ne da informații gratis,de ce sa nu le urmam.
Va multumesc tuturor pentru idei,postări și evolutii ,pentru ca m-au ajutat sa nu abandonez oricât era de greu la inceput .acum totul e ceva normal ,sunt un om care și-a recăpătat viața ,sănătatea și a slăbit și slăbește fără medicamente și operații ,doar urmând regulile grupului.

Pot sa va spun ca viata mea sa schimbat 🙂

Screenshot_2.jpg.03fde11b37d0f506c881ada7109311a1.jpgScreenshot_3.jpg.e62f0589be0a62f8cc5fef3a2a667597.jpg

• Like 5