Monica Badea Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 După cum bine știți uleiul de măsline ne oferă acizi grași esențiali care ne ajuta sa luptam cu colesterolul rău,dar in același timp ne ajuta și la detoxifierea organismului. Stiati ca uleiul de măsline ajuta cel mai mult dacă este consumat dimineața? Este un remediu ideal in combaterea constipației,iar dacă adăugați zeama de lămâie peste el,pur și simplu va protejează pe interior..elimina toxinele,purifica organismul și elimina resturile inutile. Fiind bogat in acizi grași el protejează inima,iar in combinație cu lămâia,oferă și vitamine. Dacă starea de disconfort este menținută pe termen lung din cauza balonării(ea survine cel mai des in urma alimentatiei proaste sau a unei afecțiuni a ficatului sau colecistului),de asemenea o lingura de ulei de măsline cu câteva picături de zeama de lămâie ,dimineața ,face minuni. Când va simțiți obosiți fără motiv sau pur și simplu fără energie,uleiul de măsline și lămâia sunt energie suta la suta..la fel și când va treziți dimineața mai obosiți decât V-ați culcat și aveți și un gust amar in gura..remediul ULEIUL DE MĂSLINE ȘI LĂMÂIA . Asadar -1lingura de ulei de măsline ,5-6 picături de zeama de lămâie proaspăt stoarsă ..in fiecare dimineața pe stomacul gol ..micul dejun sa fie la minim 20-30 de minute după ce ați luat uleiul. 2 2 Quote
Stela D Nicolescu Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Din fericire eu nu folosesc nimic din comert ,eu fac singura tot ce mi trebuie din gradina proprie! 1 Quote
Recommended Posts