Jump to content

Recommended Posts

Posted
Musaca!
Ingrediente și mod de preparare:
-1 cartof 
-1 țelină mare 
-2 rădăcini de păstârnac 
-sare și condimente 
Am pus totul la fiert și după ce au fost fierte bine le-am pasat ,am făcut un piure pe care l-am folosit ca bază !
Pentru umplutură am folosit 1 kg de carne (500 gr pulpe de pui și 500 gr piept de curcan…le am tocat),1 ceapă tocată mărunt ,puțină țelină dată pe răzătoare și 3 linguri târâte de psilium (agent de legătură),sare și condimente!
Într-o tavă (eu am pus într-o tavă rotundă  de silicon)am pus un strat de piure ,l-am aplatizat bine ,am adăugat apoi carnea și am acoperit cu încă un strat de piure ,am presărat deasupra  1 lingură cu pesmet și am pus la cuptor la 180 de grade pentru 40 de minute!
Am tăiat musacaua când s-a răcit complet!
 

IMG_7022.jpeg

IMG_7014.jpeg

IMG_7018.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...