Monica Badea Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Musaca! Ingrediente și mod de preparare: -1 cartof -1 țelină mare -2 rădăcini de păstârnac -sare și condimente Am pus totul la fiert și după ce au fost fierte bine le-am pasat ,am făcut un piure pe care l-am folosit ca bază ! Pentru umplutură am folosit 1 kg de carne (500 gr pulpe de pui și 500 gr piept de curcan…le am tocat),1 ceapă tocată mărunt ,puțină țelină dată pe răzătoare și 3 linguri târâte de psilium (agent de legătură),sare și condimente! Într-o tavă (eu am pus într-o tavă rotundă de silicon)am pus un strat de piure ,l-am aplatizat bine ,am adăugat apoi carnea și am acoperit cu încă un strat de piure ,am presărat deasupra 1 lingură cu pesmet și am pus la cuptor la 180 de grade pentru 40 de minute! Am tăiat musacaua când s-a răcit complet! Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.