Monica Badea Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ingrediente : -100 gr de amaranth. -1 ceapa. -zeamă de la o lămâie. -maioneza de post fără ulei. -sare. Ingrediente maioneza :-3linguri de amidon de porumb. -150ml apa. -1lingura de muștar. Mod de preparare :se pune de seara până dimineața amaranthul la înmuiat.. Se spala în multe ape,apoi se pune la fiert (cantitatea de apa trebuie sa fie de 3 ori mai mare decât cea de amaranth). Se fierbe aproximativ 30 minute, sau pana când începe sa se lege și sa fie gelatinos. Se strecoară printr-o sita deasa, și se pune amaranthul bine scurs într-un castron la rece. După ce s a răcit, se adaugă sare după gust, zeama de lămâie, ceapa tocata mărunt și maioneza. Se da la rece pentru minim o ora. Valoare nutriționala 111 calorii pe suta de grame. Mod de preparare maioneza :se pune la fiert apa, apoi se adaugă în ploaie amidonul de porumb amestecând cu un tel sa nu facă cocoloașe. Când s a îngroșat suficient, se oprește focul, și după ce se mai răcorește se adaugă muștarul, amestecând energic. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.