Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ingrediente :
-100 gr de amaranth.
-1 ceapa.
-zeamă de la o lămâie.
-maioneza de post fără ulei.
-sare.
Ingrediente maioneza :-3linguri de amidon de porumb.
-150ml apa.
-1lingura de muștar.
Mod de preparare :se pune de seara până dimineața amaranthul la înmuiat.. Se spala în multe ape,apoi se pune la fiert (cantitatea de apa trebuie sa fie de 3 ori mai mare decât cea de amaranth).
Se fierbe aproximativ 30 minute, sau pana când începe sa se lege și sa fie gelatinos.
Se strecoară printr-o sita deasa, și se pune amaranthul bine scurs într-un castron la rece.
După ce s a răcit, se adaugă sare după gust, zeama de lămâie, ceapa tocata mărunt și maioneza. Se da la rece pentru minim o ora. Valoare nutriționala 111 calorii pe suta de grame.
Mod de preparare maioneza :se pune la fiert apa, apoi se adaugă în ploaie amidonul de porumb amestecând cu un tel sa nu facă cocoloașe. Când s a îngroșat suficient, se oprește focul, și după ce se mai răcorește se adaugă muștarul, amestecând energic.
54728065_2393553194202023_4461944758201221120_n.thumb.jpg.e32251a50ebe36e2a181742c8e19efc4.jpg54516135_2393553234202019_168780717105348608_n.thumb.jpg.dfdd12053932f0e111a2414979e6846a.jpg
  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...