Monica Badea Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ingrediente : -500ml lapte de soia (am folosit făcut în casa) -6linguri cu vârf de orez fiert bine(am folosit konjac) -50ml ulei (am folosit de cocos dezodorizat) -sare. -zeama de la o lămâie. Mod de preparare :se pune laptele de soia în blender și se adaugă orezul bine fiert, după care se blendeaza 3-4 minute. Se adaugă zeamă de la jumătate de lămâie și uleiul în 3 tranșe, se blendeaza câte 1 minut după fiecare adăugare de ulei. În funcție de gust se mai adaugă lămâie, și sare.. Dacă se dorește o smântână groasa, se mai poate adăuga ulei și se blendeaza bine pana când devine groasa și cremoasa.. Se poate folosi pentru orice preparat, în post, și nu numai. Valoare nutriționala, 190 de calorii pe suta de grame. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.