Monica Badea Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ingrediente : -500 gr ciuperci crude. -2cepe -1 ardei gras. -5-6catei de usturoi. -pasta de roșii. -sare, piper, boia. -mărar verde. -2 linguri de amidon de porumb Mod de preparare :într-o cratiță punem o ceașcă de apa și punem pe foc. Adăugăm ceapa tocata după preferința, și acoperim cu un capac. După 5 minute de la fierbere, adăugăm cățeii de usturoi tocați mărunt nu pisati, bulion, sare, piper, boia.si adăugăm încă o cana cu apa, și acoperim din nou. Între timp taiem ciupercile după ce au fost spălate, felii, după preferința. Adăugăm și ciupercile în cratiță, și ardeiul, și acoperim cu apa, după care lăsam sa fiarbă la foc mic înăbușite aproximativ 40 min. Într-un bol punem doua linguri de amidon de porumb cu o ceașcă cu apa, omogenizam și adăugăm peste ciuperci, amestecând mereu, sa nu se formeze cocoloașe, potrivim de sare, piper.. După 10 minute, oprim focul și adăugăm mărar verde tocat. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.