Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ingrediente:
- 500gr morcovi.
- 5 linguri de amidon de porumb.
-2 cepe.
- sare,piper.
-1 pahar cu apa calda.
Pentru umplutura:- 200gr ciuperci
- 100gr măsline.
-sare,piper.
- 1 lingura de bulion.
Mod de preparare: - se curata morcovii și se pun la fiert,după ce intra furculița în ei ,se scot și se pun in blender cu ceapa,sarea,și piperul .Se adaugă 1pahar cu apa calda,și amidonul de porumb și se amestecă bine.(aluatul trebuie sa fie ca pentru clătite).
Se pune aluatul in tava pe hârtie de copt și se coace aproximativ 35-40 minute.
Între timp calim in putina apa ciuperci cu măsline și o lingura de bulion,apoi potrivim de sare și piper.
Când foaia este calda întindem compoziția de ciuperci și rulam cu ajutorul mâinilor umede.Se da la rece pentru minim 3 ore .
28164587_2134675970089748_8012206461738523121_o.jpg.1318abbd6b742dd4b5d617f9eed9932b.jpg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...