Jump to content

Recommended Posts

Posted
-500gr linte roșie.
-2cepe.
-1fir de praz.
-2catei de usturoi.
-sare.
-condimente.
-2linguri ulei de măsline.
Mod de preparare:-se fierbe lintea până se sfărâmă,se scurge de apa (insa se oprește un pahar din apa in care a fiert pentru omogenizare).
Se toacă mărunt ceapa,prazul, usturoiul,și se pun in blender împreună cu lintea deja scursă.Se adaugă puțin câte puțin din apa oprita și se blendeaza până când se obține o pasta groasa asemănătoare pateului ,după care se adaugă sare și condimente după gust(eu am adăugat și boia iute),la final se adaugă uleiul de măsline și se amestecă bine.
28166462_2132166340340711_5384242437488557032_n.jpg.42b1137e93627ede04ae265fdd46b857.jpg
  • Like 3

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...