Monica Badea Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 -500gr linte roșie. -2cepe. -1fir de praz. -2catei de usturoi. -sare. -condimente. -2linguri ulei de măsline. Mod de preparare:-se fierbe lintea până se sfărâmă,se scurge de apa (insa se oprește un pahar din apa in care a fiert pentru omogenizare). Se toacă mărunt ceapa,prazul, usturoiul,și se pun in blender împreună cu lintea deja scursă.Se adaugă puțin câte puțin din apa oprita și se blendeaza până când se obține o pasta groasa asemănătoare pateului ,după care se adaugă sare și condimente după gust(eu am adăugat și boia iute),la final se adaugă uleiul de măsline și se amestecă bine. 3 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.