Monica Badea Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Urzici scăzute cu smântână de orez (același mod de preparare e și pt ștevie ,spanac lobodă) Ingrediente: urzici (eu am avut 1 kg ),usturoi ,20-30 ml ulei ,apă ,sare și condimente,smântână de orez făcută în casă din :4 linguri orez bine fiert dat la blender cu 200 ml lapte vegetal fără zahăr sau arome,sare ,zeama de lămâie,50 ml ulei !Am ales urzicile ,le-am spălat în multe ape ,le-am opărit ,am schimbat apa și apoi am pus din nou la fiert ,după aproximativ 20 de minute am scurs toată apa și am pasat urzicile după care le-am pus într-o cratița antiaderenta cu ulei ,apă și usturoi,după ce au fost aproape gata am adăugat după gust smântână de orez și am potrivit de usturoi și sare ! 2 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.