Monica Badea Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Supă cremă de leguminoase și ardei copți! Ingrediente și mod de preparare: -1 conservă fasole roșie -1 conservă fasole albă (fasolea poate fi și fiartă de dvs în casă ) -1 ceapă sau 1 fir de praz (eu am pus praz ,am avut la congelator) -sare și condimente după gust -1 lingură ulei de măsline -500 gr ardei capia copt (am avut la congelator) -1 conservă de roșii în bulion sau diverse preparare cu legume pregătite în casă (eu am avut ardei ,roșii ,morcov..la borcan ) Am pus într-o cratiță prazul și o ceașcă cu apă (am lăsat la foc mediu),am adăugat zarzavatul ,apoi o cană mare cu apă și am lăsat 10 minute la fiert . Am spălat fasolea cu apă rece și am adăugat-o în cratiță ;puteți pune și năut sau linte ..am pus sare și condimente și am lăsat să fiarbă încă 10 minute! Am adăugat și ardei copt și după încă 10 minute de fiert am oprit focul și am mixat totul cu un blender vertical! Supa cremă se poate servi cu diverse : crutoane ,murături,semințe ,smântână sau iaurt ,tofu ..și 1 lingură de ulei de măsline pus la servire ! Eu am pus deasupra ardei copt ,tofu ras și castraveți murați! Quote
Recommended Posts