Monica Badea Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Pâine proteică cu quinoa ,linte și năut! Ingrediente și mod de preparare: -300 gr linte roșie hidratată peste noapte -150 gr quinoa albă hidratată peste noapte -100 gr făină de năut (se poate și integrala) -1 linguriță bicarbonat sau 1 praf de copt -2 linguri ulei -1 linguriță sare -mix de semințe Am scurs bine apa în care am hidratat lintea ,am scurs și quinoa pe care am și spălat-o in 2-3 ape ,am pus la blender cu 250 ml apă și am mixat 4-5 minute,am adăugat bicarbonat și făină de năut ,uleiul și sarea și am mai mixat 1-2 minute (apa adăugați în funcție de făină ..eu am pus 250 ml dar puteți adăuga până la 350 ml dacă e nevoie pt a obține un aluat ca pentru chec ) Am pus totul în tavă ,am presărat semințe de susan negru și floarea soarelui și am copt la 165 gr pentru o oră (trebuie verificat cu scobitoarea) Am tăiat pâinea doar după răcirea completă! 10 4 Quote
Marian Ibanescu Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Îmi spuneți, vă rog, aproximativ de câte kcal/zi este dieta aceasta? 2 Quote
Recommended Posts