Monica Badea Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 “Icre “de fasole(de post)! Ingrediente și mod de preparare: -500 gr fasole boabe -1 linguriță bicarbonat -sare -apă -50 ml apă minerală -50 ml ulei -1 linguriță tahini -pastă de susan (opțional ) Am pus la fiert fasolea cu 1 linguriță de bicarbonat și apă cat să o acopere,după ce a dat în 2-3 clocote,am vărsat apa și am pus peste fasole apa curată! Am lăsat fasolea la fiert si când a fost foarte bine fiartă ,am scurs apa și am pus-o la blender (fasolea),am adăugat apa minerală și sarea și am mixat 1-2 minute..am obținut o pastă groasă și albicioasă ,am adăugat și restul ingredientelor și am mixat la viteză mare 2-3 minute! Am obținut o pastă tartinabila groasă și bună de întins pe pâine! Am adăugat (la servire) ulei de măsline și semințe de susan negru(după preferință puteți adăuga și cozi de ceapă verde tocate mărunt)! 2 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.