Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

Apa cu lămâie ajuta sau nu in procesul de slăbire ?


Monica Badea

Recommended Posts

Lămâile sunt fructe cu un conţinut bogat în vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar.Însă unul dintre cele mai mari beneficii pe care le au aceste fructe acre constă în faptul că ajută la pierderea kilogramelor, prin accelerarea procesului de ardere a grăsimilor,alături de un stil de viața sănătos.
Apa cu lămâie, consumată cu 30 de minute înainte de masă, are rolul de a da o mână de ajutor acidităţii gastrice. Astfel, se îmbunătăţeşte procesul de digestie al alimentelor care urmează să fie consumate.
Prezenţa vitaminei C din lămâie, alături de alimente bogate în fier (carnea roşie, albă, legumele verzi), duce la creşterea absorbţiei fierului şi calciului, minerale cu rol esenţial în dezvoltarea armonioasă a organismului şi menţinerea unui sistem imunitar puternic.

Un pahar cu apă amestecată cu suc de lămâie are doar 25 de calorii, însă prezintă numeroase beneficii. Aport crescut de calciu, potasiu, vitamina A, C, fier şi fibre pectinice (solubile – prezente în special în mere, fasole, morcovi, ovăz, in, sfeclă, seminţe de susan etc.). Acestea ajută la absorbţia nutrienţilor, controlează nivelul de colesterol, previn constipaţia, conferă saţietate pe termen lung şi ajută la slăbit.
Apa cu lămâie accelerează arderile și ajuta in procesul de slăbire dar asta nu înseamnă Ca dacă consumam apa cu lămâie și mâncam haotic,prăjeli ,sucuri,Fast Ford și avem o viața dezorganizată,slăbim doar pentru ca o consumam in mod regulat mai ales dimineața pe stomacul gol așa cum multă lume crede.
Atenție sporită de către persoanele care au probleme cu stomacul ,ulcer,gastrită ..ea poate fi dăunătoare..in plus,nu faceți un obicei din a o bea zilnic pe stomacul gol doar pentru ca ați auzit ca face minuni într-ale slăbitului ,deoarece poate  aduce probleme asupra stomacului.

2137583818_WhatsAppImage2021-03-18at08_46_32.thumb.jpeg.183907b99a5577ffa97d56a1d4b02791.jpeg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...