Isabela Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Buna dimineața. Nu sunt de mult timp activa pe grup. Ma chinui cu slăbitul de mulți ani. La începutul lunii Decembrie, după înfometari repetate, m-am apucat sa citesc tot ce am considerat pertinent in materie de slăbit di m-am înscris la sala. Tinand cont ca au fost și sărbătorile, slăbirea nu a fost spectaculoasa, dar este ? Asa ca ma bucur de orice informație. Multumesc. 1 Quote
Maria Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Buna Isabela, si eu sunt noua pe acest Forum, eu am inceput acest program Mananca la fix si pot sa iti spun ca ma simt mult mai bine mancand dupa acest program: ora 7 - mic dejun, ora 10 - gustare, ora 13 - pranz, ora - 16 gustare, ora 19 - cina, pot sa iti spun ca m-am scapat definitiv de rontaieli, nu mai beau suc deloc si pot sa iti spun ca am si slabit, dar sincer nu din prima zii, acum am foarte mare grija si la portia de mancare si am incercat pe cat posibil sa scot zaharul din alimentatia mea, sper sa incepi si tu acest program si vei vedea ce bine este, iti doresc multa bafta ? Quote
Recommended Posts