Jump to content

Recommended Posts

Posted

Budincă de paste integrale cu broccoli și tofu!

Ingrediente și mod de preparare:
-300 gr paste integrale (cântărite crude),200 gr tofu sărat ,200 ml smântână de gătit (am folosit smântână de orez ..in mod normal pregătesc acasă și smântâna dar azi nu am avut timp..găsiți rețeta ei tot în pagina mea cu rețete ),400 gr broccoli (poate fi și conopidă, țelină sau cartof dulce),1 linguriță cu sare (sau după gust)2 lingurițe fulgi de drojdie inactivă (opțional),4 linguri amidon de porumb,1 linguriță turmeric (opțional),semințe de susan (opțional)!
Am pus broccoli la fiert pt 3 minute,apoi am scurs apa  și am adăugat peste el tofu ,sare ,fulgi de drojdie inactivă,2 linguri amidon de porumb și smântâna ..cu un blender vertical am pasat bine totul până când am obținut o pastă groasă..după preferință puteți adăuga și ceapa ,ardei ..diverse legume!
Am fiert pt 5 minute și pastele ,am scurs apa și le-am adăugat peste pasta de broccoli,am amestecat totul și le-am pus într-o tavă..am pus-o  la cuptor la 180 de  grade ..după 15 minute am adăugat deasupra :2 linguri de amidon de porumb,1 linguriță de turmeric și 100 ml apă (le am amestecat într-un bol)..am turnat totul deasupra și am presărat semințe de susan negru după care am pus din nou la cuptor..în total 40 de minute a stat la cuptor!
Am obținut o budincă de paste..am tăiat-o când s-a răcit complet!

IMG_7666.jpeg

IMG_7677.jpeg

• Like 8
  • Thanks 1
  • 1 year later...
  • Monica Badea changed the title to Budincă de paste cu broccoli și tofu!