Monica Badea Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Vinete umplute cu năut ! Ingrediente și mod de preparare: -2 vinete (pot fi și 2 dovlecei ) -1 fir de praz (am avut la congelator)sau 1 ceapă -1 conservă de năut -1 conservă de ciuperci -mai puteți folosi ce legume vă plac -50 gr brânză vegana (opțional ) -sare și condimente -2 linguri pastă de bulion(eu am pus niște zarzavat din ardei ,morcovi și roșii ) Am tăiat vinetele pe jumătate,am scos miezul și le-am așezat într-o tavă ! Miezul ,prazul ,ciupercile,sarea și condimentele le-am călit puțin într-o ceașcă cu apă (le-am tocat la chopper înainte ),am zdrobit și năutul și l-am amestecat și pe el,am pus și zarzavatul și am amestecat bine ! Am umplut vinetele ,le-am pus la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute,apoi le-am scos și am adăugat și brânză vegana rasă ,am adăugat și puțină verdeață și am lăsat să se răcească! Se pot consuma cu sos de roșii sau maioneze light ! 2 Quote
Recommended Posts