Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

PAPANAȘI LA CUPTOR


Monica Badea

Recommended Posts

Ingrediente
  - 200 g de brânză sărată
- 2 albușuri de ou
- 100 g de îndulcitor
- esență de rom
- 100 g de făină integrală -praf de copt
-1 iaurt
- dulceață
PREPARARE:
Albușurile și îndulcitorul se bat spumă cu o furculiță. Se adaugă
esența și praful de copt, brânza dată pe răzătoare și făina. Se obține un aluat moale. Se pune compoziția în forme de silicon și se dă la cuptor pentru aproximativ 25 de minute. Se adaugă deasupra papanașului iaurt și dulceață.

1681845105_WhatsAppImage2021-04-04at18_02_57.jpeg.ce773722b615e251850096f9d990647b.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...