Monica Badea Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Papanași de post(la airfryer)! Ingrediente și mod de preparare: -200 gr tofu sărat -500 gr cartofi dulci fierți -150 gr faina(eu am pus integrală) -1 praf de copt -1 linguriță sare -iaurt(eu am folosit iaurt de cocos -vegan) -dulceață(eu am folosit dulceață de vișine) Am fiert cartofii dulci(după ce i-am curățat de coajă),după ce s-au răcit i-am pus într-un bol încăpător și i-am zdrobit bine cu o furculița,am adăugat peste ei tofu dat pe răzătoare ,făină și praf de copt,apoi sarea ..am amestecat totul bine(trebuie să obținem o compoziție groasă dar lipicioasă) Am modelat cu mâinile umede niște” gogoși” găurite la mijloc(ca niște covrigi) ,le-am stropit cu ulei(am uns cu o pensulă) și le-am pus la airfryer la 180 de grade ..după 15 minute am întors gogoșile pe cealaltă parte,le-am uns cu pensula cu ulei și le-am gătit încă 15 minute (am verificat periodic pt a nu se arde)..am format și niște bile și le-am copt la fel ca pe gogoși! Am asamblat papanașii(o gogoașă și o bilă deasupra)și apoi am adăugat iaurt și dulceață deasupra! 1 Quote
Recommended Posts