Monica Badea Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Șnițele la cuptor Ingrediente : ✓ 500 g carne slabă (eu am folosit piept de pui) ✓ 50 g fulgi de ovăz măcinați sau făină integrală ✓ sare și condimente ✓ 1 linguriță boia dulce ✓ 1 linguriță pudră de usturoi sau 2 căței de usturoi pisați mărunt(eu am pus și un praf de turmeric pt culoare dar îl puteți omite ) ✓ 150 ml apă Mod de preparare: Se taie carnea în bucăți potrivite, dar subțiri și se bate cu ciocanul pentru șnițele (pentru a se pătrunde bine). Într-un vas punem fulgii de ovăz măcinați sau făina integrală, se adaugă boia, usturoi, sare și condimente după gustul fiecăruia, se adaugă și apa și se omogenizează bine totul până când obținem un aluat puțin mai gros ca cel pentru clătite (eu nu am folosit ouă, dar dacă doriți puteți pune). Se trec bucățile de carne prin acest amestec și se pun în tavă pe hârtie de copt sau se pun la airfryer. Se coc la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute. 1 Quote
Recommended Posts