Monica Badea Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Ingrediente Ø 250 g de fulgi de ovăz măcinați Ø 100 ml de apă rece Ø 30 ml de ulei de cocos Ø 50 g de făină de secară(sau de care doriți) Ø esență Ø 200g de îndulcitor(eu folosesc eritritol) Ø 1 praf de copt Ø 6 linguri de cacao Ø 10 linguri de lapte praf de soia Ø 3 linguri de amidon de porumb Ø apă MOD DE PREPARARE: Se pun într-un bol făina de ovăz și cea de secară, se adaugă și uleiul, după care apa și se amestecă cu un tel. Se adaugă 100 g de îndulcitor, esență, 3 linguri de cacao și praful de copt și după 10 minute se pune compoziția în forme de silicon și se dă la copt. Pentru cremă se pune pe aragaz o crăticioară în care se pun 200 ml de apă, laptele praf și amidonul de porumb amestecând cu telul. Se adaugă și 3 linguri de cacao, esență și 100 g de îndulcitor și se fierbe până se îngroașă. După ce blatul s-a răcit se însiropează cu puțină apă și îndulcitor peste care se adaugă crema și se decorează după plac. 1 2 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.