Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ingrediente
Ø 250 g de fulgi de ovăz măcinați
Ø 100 ml de apă rece
Ø 30 ml de ulei de cocos
Ø 50 g de făină de secară(sau de care doriți)
Ø esență
Ø 200g de îndulcitor(eu folosesc eritritol)
Ø 1 praf de copt
Ø 6 linguri de cacao
Ø 10 linguri de lapte praf de soia
Ø 3 linguri de amidon de porumb
Ø apă
MOD DE PREPARARE:
Se pun într-un bol făina de ovăz și cea de secară, se adaugă și uleiul, după care apa și se amestecă cu un tel. Se adaugă 100 g de îndulcitor, esență, 3 linguri de cacao și praful de copt și după 10 minute se pune compoziția în forme de silicon și se dă la copt. Pentru cremă se pune pe aragaz o crăticioară în care se pun 200 ml de apă, laptele praf și amidonul de porumb amestecând cu telul. Se adaugă și 3 linguri de cacao, esență și 100 g de îndulcitor și se fierbe până se îngroașă. După ce blatul s-a răcit se însiropează cu puțină apă și îndulcitor peste care se adaugă crema și se decorează după plac.

769284451_WhatsAppImage2021-04-07at18_47_51.jpeg.25303b8622571e7e200aad99613cf11a.jpeg

  • Like 1
  • Thanks 2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...