Jump to content
  • Bun venit!

    Pentru a putea beneficia de toate funcţiile forumului, este necesar să vă înregistraţi un cont de membru. Pentru înregistrare aveţi nevoie doar de o adresă de email validă. Completaţi cu mare atenţie adresa dvs. de email, întrucât aceasta este necesară pentru validarea contului de membru.

AMANDINĂ DIN OVĂZ


Recommended Posts

Ingrediente
Ø 250 g de fulgi de ovăz măcinați
Ø 100 ml de apă rece
Ø 30 ml de ulei de cocos
Ø 50 g de făină de secară(sau de care doriți)
Ø esență
Ø 200g de îndulcitor(eu folosesc eritritol)
Ø 1 praf de copt
Ø 6 linguri de cacao
Ø 10 linguri de lapte praf de soia
Ø 3 linguri de amidon de porumb
Ø apă
MOD DE PREPARARE:
Se pun într-un bol făina de ovăz și cea de secară, se adaugă și uleiul, după care apa și se amestecă cu un tel. Se adaugă 100 g de îndulcitor, esență, 3 linguri de cacao și praful de copt și după 10 minute se pune compoziția în forme de silicon și se dă la copt. Pentru cremă se pune pe aragaz o crăticioară în care se pun 200 ml de apă, laptele praf și amidonul de porumb amestecând cu telul. Se adaugă și 3 linguri de cacao, esență și 100 g de îndulcitor și se fierbe până se îngroașă. După ce blatul s-a răcit se însiropează cu puțină apă și îndulcitor peste care se adaugă crema și se decorează după plac.

769284451_WhatsAppImage2021-04-07at18_47_51.jpeg.25303b8622571e7e200aad99613cf11a.jpeg

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...