Jump to content

Recommended Posts

Posted

INGREDIENTE:

Ø 100 g de cușcuș
Ø 1 ardei
Ø 1 morcov
Ø 1 ceapă
Ø 2 linguri de bulion
Ø sare și condimente
Ø 1 conservă de ciuperci
MOD DE PREPARARE:
Se toacă legumele și se "călesc" cu o cană de apă, se potrivesc de sare și condimente și se pune bulionul, iar dacă mai este necesar se fierb până sunt pătrunse bine. Cușcușul se pune în apă clocotită și se acoperă lăsându-se minim 15 minute să se umfle. Se scurge apa rămasă și după preferință se pune sare și condimente și se servește alături de legumele călite.

1626761466_WhatsAppImage2021-04-07at18_48_19.thumb.jpeg.5b8cf8d6a735b39e214981e633a2a509.jpeg

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Utilizatori online

×
×
  • Create New...