Monica Badea Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Prăjitura cu ovăz și frișca vegetală! Ingrediente și mod de preparare: Pt blat : -200 gr fulgi de ovăz măcinați -2 banane bine coapte -50 ml ulei -200 ml lapte de migdale (se poate și cu apă ) -150 gr îndulcitor eritritol (Mergea și mai puțin ..a ieșit puțin cam dulce ,deci ar fi suficient 100 gr) -1 praf de copt Se pasează bananele cu o furculița și se amesteca bine cu uleiul,se adauga și laptele și treptat fulgii de ovăz și îndulcitorul ! Se amesteca bine și in funcție de cât de mult lapte înghite ovazul ,se mai poate adauga puțin,astfel încât sa obținem o compoziție ca pentru chec -se pune și praful de copt și se da la cuptorul încins la 180 gr pentru 30-35 de minute Deasupra eu am adăugat frișca vegetală care mi-a rămas de la o rețetă de înghețată (am bătut pur și simplu frișca fără nimic altceva)..am cumpărat frișcă vegetală lichidă Mona Lisa,de la un magazin vegan ..se face cu mixerul exact ca o frișcă normală ! Am pus frișca după răcirea completă a blatului și am decorat cu afine ..așadar deasupra blatului puteți pune orice doriți: dulceața ,frișcă ,ciocolata! Quote
Recommended Posts