Monica Badea Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Ingrediente : -2 vinete -2 dovlecei -1 ceapa -400 gr de brânză. -2 linguri de fulgi de drojdie inactiva sau puteți folosi doua oua. -5 linguri de faina de ovăz sau de care doriți. -1praf de copt. -verdeața. Mod de preparare :se curata vinetele, se taie cubulețe, se dau într-un clocot, apoi se pun la scurs intr o sita.. Se dau pe răzătoarea mica dovleceii și se storc bine, se toaca mărunt ceapa, și se amesteca cu brânza data pe răzătoare, apoi se adaugă rand pe rand toate ingredientele, și la final vinetele care s au răcit. Se amesteca totul și se pune compoziția în tava, se coace la 180 grade pentru 40 minute sau pana când se rumenește. Se poate tăia doar rece. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.