Monica Badea Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Ingrediente : -100 gr faina de migdale sau 100 de gr de migdale râșnite și apoi cernute. -3albusuri. -100gr îndulcitor (eu am pus eritritol) Umplutura :ciocolată de casă :10linguri de lapte praf degresat -5linguri de pudra de roscove sau cacao. -50 gr îndulcitor. -esență -lapte dulce. Mod de preparare :se bat albușurile spuma, se adaugă treptat îndulcitor și se mixează pana când obținem o bezea care nu curge. Se adaugă rand pe rand câte o lingura de faina de migdale și se amesteca de jos în sus pentru a nu se lasă bezeaua, cu mișcări largi și lente. Se adaugă după preferințe colorant alimentar sau cacao. Se pun pe hârtie de copt cu lingurița din loc în loc biluțe de aluat, și se lasă 15 minute la temperatura camerei, apoi se dau la cuptor pentru 15 minute la 180gr. Se scot de la cuptor și se lucrează cu ele doar când s au răcit. Umplutura :se amesteca ingredientele uscate, și se adaugă lapte dulce pana când obținem ciocolata cu o consistenta ca o smântână groasa. Se adaugă esență și după 5 minute se pot umple fursecurile. Fursecurile sunt perfecte după minim 2 ore de la umplere. Valoare nutriționala 117 calorii pe suta de grame.. Carbohidrații sunt aproape inexistenți. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.