Monica Badea Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Ingrediente : -1 conopidă medie. -150gr spanac. -2 linguri de fulgi de drojdie inactiva (sau doua oua, ori 2 linguri de gluten de grau ,eu folosesc fulgii) -3 linguri de faina de ovăz (sau de care doriți) -sare, piper, condimente. -2 linguri de mix de semințe (opțional) -1 ceapă tocata mărunt -mărar, pătrunjel. -3 căței de usturoi. -2 linguri de ulei (eu am pus de cocos dezodorizat). -2 linguri de turmeric (opțional) Mod de preparare :se opărește conopida fix 3 minute, se scurge de apa și se pune la blender, adăugându-se treptat toate ingredientele mai puțin cele doua linguri de semințe care se adaugă după ce am scos din blender compoziția. Se formează chiftelele cu mâinile umede și se pun în tava pe hârtie de copt. Se coc pana când devin rumene. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.